Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині затримано чоловіка, який без дозвільних документів торгував противірусними препаратами

З метою виконання рішення Уряду щодо профілактики розповсюдження захворювання на грип, недопущення зростань цін на ліки та створення штучного дефіциту на ринку медикаментів співробітниками податкової міліції Львівської області проводяться перевірки щодо можливих зловживань у цій сфері. Повідомив відділ громадських зв’язків ДПА у Львівській області.

Так, в одному з райцентрів Львівщини податківці затримали місцевого мешканця, який незаконно торгував лікарськими препаратами та засобами медичного призначення, не маючи жодних дозвільних документів на право здійснення такої діяльності. У затриманого виявлено та вилучено цілий арсенал антибіотиків, противірусних та імуномодулюючих засобів. В переліку вилученого є вкрай дефіцитні на сьогодні препарати: аміксин, азитроміцин, амізон, ампіцилін, арбідол, аскорбінова кислота, ремантадин, оксолінова мазь, а також марля, одноразові маски, медичні рукавички загалом на суму майже 7,5 тис. грн.

За цим фактом складено протокол про адміністративне правопорушення, матеріали скеровано до суду для прийняття відповідного рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ