Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині завершилися Всеукраїнські змагання «Стрімкі човни»

15-16 липня 2017 року в смт. Добротвір відбулися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное «Стрімкі човни» (західна зона). Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

15-16 липня 2017 року в смт. Добротвір Кам’янсько-Бузького району Львівщини під егідою Мінмолодьспорту України й за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, місцевої влади, національної й обласної федерацій веслування відбулися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное «Стрімкі човни» (західна зона).

Змагання обслуговувала суддівська колегія на чолі з суддею І категорії Юрієм Чичканом (м. Львів).

Участь у змаганнях взяли 250 спортсменів із Луцька, Ковеля, Івано-Франківська, Бурштина, Хмельницького, Волочиська, Тернополя, Шацька, Рівного, Дубно, Березного, Долини, Новодністровська, а також вихованців усіх чотирьох веслувальних спортивних шкіл Львівщини – СДЮШОР «Веслярик», ДЮСШ № 3 м. Львова, СДЮШОР № 1, ДЮСШ «Добротвір» - загалом 24 команди.

До четвірки лідерів, які вибороли право змагатися у національному фіналі увійшли команди ДЮСШ «Олімп» (м. Луцьк), СДЮШОР №1 (м. Львів), Хмельницької ДЮСШ та господарі - веслярі ДЮСШ «Добротвір». 

Загалом Всеукраїнські змагання «Стрімкі човни» проводяться у чотирьох містах України - Херсон, Полтава, Київ та смт. Добротвір на Львівщині. 

Нагадаємо, що фінальні Всеукраїнські змагання «Стрімкі човни» відбудуться в  27 -30 липня ц.р. в Києві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ