Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині завершився чемпіонат України з авторалі

Цими днями на території Дрогобицького, Сколівського та Турківського районів Львівщини, а також Закарпатської області (Свалявський та Воловецький райони) відбувся VІ етап чемпіонату України з авторалі "ХІV Ралі Галіція – 2016". У ньому взяли участь 16 екіпажів кращих українських спортсменів-автомобілістів. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

"Учасники змагань демонстрували майстерність керування спортивним автомобілем та вміння контролювати себе в екстремальних ситуаціях, - зазначила Оксана Вацеба. - Перегони відбувались на спеціальних ділянках, які охоплювали автодороги Львівщини в районі населених пунктів сіл Новий Кропивник, Старий Кропивник, Бистриця, Жданівка у Дрогобицькому районі; сіл Орява, Погар, Криве, Довжки, Росохач, Митна, Орявчик у Сколівському районі та сіл Ісаї, Коротичі, Ластівка в Турківському районі. Загалом екіпажі подолали дистанцію 151 км".

В індивідуальному заліку перше місце виборов екіпаж у складі: Козлов Олександр Київ / Островський Олександр (м. Дніпро) на автомобілі Subaru Impreza; друге місце посів екіпаж Потійко Сергій / Фельдман Олександр (м. Дніпро) на автомобілі Subaru Impreza; третє місце виборов екіпаж Зізак Андрій / Баранек Олена (м. Одеса) на автомобілі Ford Fiesta.

У командному заліку переможцями стала команда "ODESSA RALLY TEAM" (м. Одеса), "срібним" призером – "ULTRA GP" ( м. Київ), а "бронза" дісталась "VORTEX RACING TEAM" (м. Київ).

Кращими з поміж представників Львівщини був екіпаж у складі Слезінського Олега та Бішка Юрія на Opel Kadett , які посіли посіли 10 місце.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ