Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині збудували найбільше доріг за найнижчою ціною

Львівщина торік збудувала найбільшу кількість доріг в Україні за найнижчою ціною. Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян 10 квітня під час зустрічі з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою.
Автор фото Олена Ляхович

Також Олег Синютка повідомив: «Завдяки відповідним погодним умовам розпочали роботу з ремонту доріг за 10 напрямками. Зокрема, це магістральні дороги: Львів - Кам'янка-Бузька, Львів - Тернопіль, Львів - Самбір, Львів - Пустомити, Миколаїв - Городок, а також дороги Бориня - Мохнате, Верхній Дорошів та інші. Сподіваємось цього року збільшити обсяги виконаних робіт, порівняно з минулорічним показниками, і скерувати на ремонт автошляхів області понад 2 млрд грн.

За перший квартал через перевиконання митних платежів до бюджету надійде близько 330 млн грн, половину з цієї суми використають на ремонт доріг Львівщини», - повідомив Олег Синютка.

Нагадаємо, що згідно з офіційними даними торік на Львівщині на ремонт доріг загального користування залучили рекордну за 25 років суму – 2,2 млрд грн та відремонтували рекордні 509,2 км автомобільних трас.

Із цієї суми – 738,3 млн грн – це кошти від перевиконання митних платежів (відремонтували – 159,9 км), 276,9 млн грн – з обласного бюджету (відремонтували – 107,4 км), 309,3 млн грн – з держбюджету (відремонтували – 107,8 км), 460,1 млн грн – кошти, залучені під держані гарантії (відремонтували – 117 км), 136,1 млн грн – фінансовий ресурс державного інвестиційного проекту (відремонтували – 17,1 км), 242,6 млн грн – кошти на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання та 47,3 млн грн – органів місцевого самоврядування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ