Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині жінка вбила співмешканця

Самбірські правоохоронці викрили 32-річну зловмисницю, котра кухонним ножем смертельно травмувала свого співмешканця, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

У Самбірський міський відділ міліції, 9 травня, надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги міста про те, що під час надання медичної допомоги помер 33-річний мешканець Львівської області. Лікарі виявили у чоловіка ножову рану в області серця.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що чоловік у Самборі винаймав квартиру разом зі своєю 32-річною знайомою. 9 травня, в обід, між чоловіком та його співмешканкою виникла сварка під час якої жінка взяла кухонний ніж та нанесла ним удар співмешканцю в область серця.

Зловмисниця до помешкання викликала медиків, які намагались надати чоловікові медичну допомогу, але заподіяні травми були несумісні з життям.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Зловмисницю затримано згідно ч. 1 ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Ведеться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ