Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині зіткнулись три легковики

У Жовківське відділення поліції 23 липня о 17.42 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась на автодорозі «Львів - Рава-Руська» у селі Кам’янка Липник. На місці події працювала слідчо-оперативна група, повідомили у Відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 24-річний місцевий мешканець, не переконавшись у безпечності маневру, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-21099», яким керував 18-річний мешканець Радехова. Після зіткнення «Лада» зіткнулась з автомобілем «Рено Меган», який стояв на узбіччі і у салоні якого перебував водій – 59-річний місцевий мешканець.

Внаслідок ДТП водій ВАЗу потрапив у лікарню з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та множинними ранами обличчя. Його пасажири - 24-річний чоловік та 73-річна жінка, теж отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження, проводяться слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ