Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині зловмисники намагались обікрасти церкву

У селі Розвадів 23 січня близько другої години ночі працівники групи реагування Миколаївського відділу поліції спільно з оперативниками затримали двох зловмисників, котрі проникли у місцеву церкву з метою скоєння крадіжки. Про це повідомив Відділ комунікації поліції Львівської області.

«Ми встановили особи зловмисників. Це місцеві мешканці віком 51 та 52 роки, раніше судимі за скоєння крадіжок. Перед тим як вдертись у церкву, вони розбили вікно у автомобілі священника, який був запаркований поблизу та викрали з машини його особисті речі. Далі вони зламали вхідні двері у церкву і, коли ламали другі двері, їх і затримали поліцейські. Зараз вони затримані в порядку ст.209 КПК України, скоро суд визначить для них міру запобіжного заходу», - розповів начальник Миколаївського відділення поліції підполковник поліції Віталій Фецинець.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших злочинів, проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ