Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині замінили вісьмох воєнкомів

На Львівщині відбулася кадрова заміна військових комісарів. Ряд районів отримав нових, адже їхні попередники не справлялися із поставленими завданнями. Про це сьогодні, 19 липня, під час брифінгу розповів Львівський обласний військовий комісар підполковник Олександр Тіщенко, - повідомив кореспондент Гал-інфо.

За його словами, заміна комісарів відбулася в Жидачівському, Кам’янко-Буському та Жовківському районах. Також допущений комісар до виконання обов’язків військового комісара Червонограда, водночас з’явився заступник з виховної роботи в обласному комісаріаті полковник Олещенко.

«У нас приблизно 8 комісарів, які йдуть на ротацію. Хтось іде на нижчі посади, а хтось на рівнозначні, але з меншим обсягом роботи. На цей момент кадрова політика вирішує дуже багато. Тому було прийнято рішення поставити на місця людей, які будуть працювати», - пояснив воєнком.

Він розповів, що на пониження пішли військові комісари Старосамбірського, Жидачівського, Турківського районів. Воєнком Городка пішов працювати на менший обсяг робіт.

«Причиною цього є те, що люди не справляються. От в міському воєнкоматі був воєнком, в місті він був нульовий, не показував ніяких результатів. Відправили його працювати в район, і людина почала показувати результат. Специфіка роботи відрізняється, і людина себе там реалізувала», - зазначив Тіщенко.

Додамо, що у Львові є 4 районних військових комісари.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ