Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Львівщині зросла кількість госпіталізованих з отруєнням працівників підприємства

На Львівщині до семи осіб зросла кількість госпіталізованих з отруєнням працівників підприємства «Холгер Крістіанс Продакшн Україна» (підприємство «БОШ Україна» з виробництва деталей для автомобілів).

Як повідомили УНІАН у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, станом на 08:00 12 липня в інфекційному відділенні Новояворівської районної лікарні на стаціонарному лікуванні перебувають 7 працівників підприємства, у яких діагностовано гостру кишкову інфекцію.

Всі постраждалі відчули погіршення самопочуття після організованого харчування на роботі під час обідньої перерви. Пацієнти перебувають у стані середньої тяжкості.  Причина отруєння працівників підприємства встановлюється.

Нагадаємо, 9 липня до інфекційного відділення Новояворівської районної лікарні було госпіталізовано чотирьох працівників підприємства із симптомами гострої кишкової інфекції. Потерпілі – жителі Яворівського району віком 35-51 рр. За фактом отруєння відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 325 Кримінального кодексу України (Порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним захворюванням, а також масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ