Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині зростають обсяги промислового виробництва

За попередніми даними, у січні – липні обсяг промислової продукції на Львівщині збільшився на 0,4% у порівнянні з відповідним періодом минулого року. Про це повідомляють у Головному управлінні статистики у Львівській області.

Зокрема, у переробній промисловості збільшення обсягів відбулося на 0,4%, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 5,8%.

Відносно січня – липня 2015 року у переробній промисловості нарощування обсягу виробництва спостерігалося на підприємствах: з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (34,7%), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (13,4%), текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (13,2%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (11,3%), машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устаткування (7,2%), з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (4,1%), з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (1,2%).

Слід зауважити, що за І півріччя 2016 року промислові підприємства Львівщини реалізували продукції на 29 млрд 986,2 млн грн.

У структурі реалізованої промислової продукції суттєвою була частка підприємств: з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 26,9%; з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 26,9%; з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів – 27,4% та ін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ