Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині зупинили п'яного на чужому авто

Сьогодні, 6 листопада, близько 3 години ночі на вулиці Луганській екіпаж патрульної поліції помітив транспортний засіб Skoda Fabia, водій якого виїхав на смугу для зустрічного руху. Інспектори висловили водію через гучномовець вимогу зупинитися. Той зупинився проте, як тільки патрульні вийшли зі службового автомобіля, водій Skoda різко розпочав рух та почав втікати, повідомили у Патрульній поліції Львова.

Патрульні розпочали переслідування та неодноразово попереджали водія про відповідальність через гучномовець. На вулиці Мишуги його вдалося заблокувати. Коли патрульні підійшли до вікна автомобіля, водій почав вдавати, що він спить. Згодом чоловік все-таки вийшов з транспортного засобу.

Документів на автомобіль він не мав, також відмовився представлятися. Патрульні доставили його до Сихівського відділу поліції, де встановили особу. Оскільки автомобіль зареєстрований на іншу особу, патрульні поїхали додому до власника даного транспортного засобу. Власник не розумів, що коїться та повідомив, що залишив свій автомобіль на сервісі, для хімчистки, декілька днів тому. Тоді інспектори знайшли власника даного сервісу та викликали його на місце.

Також, у відділі, у 24-річного водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат перевірки – 1.47 проміле. На чоловіка склали два протоколи: за керування в стані алкогольного сп’яніння та невиконання вимог про зупинку. Також на нього винесли постанову за керування без документів. Справу про незаконне заволодіння транспортним засобом та всю інформацію по цій події патрульні передали слідчим Сихівського відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ