Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині зупинили вивіз з України набоїв

За добу на ділянці відповідальності Львівського прикордонного загону у пунктах пропуску прикордонники двічі виявляли набої, повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону.

Перший випадок стався в пункті пропуску «Рава - Руська». Там  прикордонники Львівського загону виявили 50 бойових набоїв. Під час огляду автомобіля «Mitsubishi», спрацювава натренована на пошук зброї службова собака Берта. В ході подальшої перевірки у ніші для дрібних речей панелі приладів авто прикордонники знайшли набої калібру 5,6 мм. Така знгахідка неабияк здивувала і водія автомобіля - жительку Івано – Франківщини. Жінка пояснила, що ці набої не її, а можливо її чоловіка.

Знахідку прикордонники вилучили та повідомили про даний факт працівників Жовківського відділення поліції ГУНП у Львівській обл.

Ще один випадок виявлення зброї та боєприпасів стався у пункті пропуску «Грушів». Тут прикордонники Львівського загону виявили сигнальний  пістолет марки «Mateja» модель «lexon 11» та  85 набоїв до нього. Водій, громадянин Польщі, сховав їх в конструктивній порожнини автомобіля марки «Volkswagen». Про знахідку проінформовано співробітників поліції.

Загалом протягом цього року прикордонники Львівського загону у взаємодії з правоохоронними органами виявили 212 одиниці зброї.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ