Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщину прийшла зима: ожеледь, затори, ДТП

2-3 грудня у Львівські області випав сніг. Влада міста і області запевняє, що дороги розчищають, підсипають, проїхати можна. Користувачі соцмереж нарікають на ожеледь і діляться світлинами заторів на трасах.

Варта1

2 грудня. «Дорога Стрий - Франківськ, місцями стоїть. На підйомах фури не дають собі ради... Поліція і комунальні служби фактично нічого не роблять. Є складнощі з проїздом».

Варта1

Вчора, 2 грудня, патрульним надійшло повідомлення, що в населеному пункті Раковець три автомобілі з’їхали у кювет. Екіпаж патрульної поліції прибув на місце події. Водії вже чотирьох транспортних засобів не впоралися з керуванням та з’їхали з дороги.  Інспектори допомогли людям, відбуксирувати автомобілі та повідомили відповідні служби.

Варта1

2 грудня,16.24. Біля Древнього граду, не впорався з керуванням. Всі живі.

Варта1

3 грудня, 12.52. «Старий самбір.Дорога слизька ,обережно»

Варта1

3 грудня,13.32, село Солонка біля Львова. «У Ков'ярах тягучка, стоїть три фури, легкові об'їжджають, бензовоз не може виїхати під гору, дорога дуже слизька, легкові машини сильно заносить».

Варта1

3 грудня, 14:30. «Траса Київ – Чоп, село Нижні Ворота, Закарпатська область. Після села Нижніх Воріт, весь рух зупинився».

Варта1

3 грудня, 14.00. «Обїздна в районі с. Чишки. Дорога лід, онурівців не видно».

Варта1

«Станом на 14:00 03.12.2017р. рух по вулиці Героїв майдану (Гвардійська) є аварійнонебезпечним. Під шанром снігу вже є ожеледь (вкатаний мокрий сніг). Раджу оминати цей спуск. На протязі 3 годин прогулянки центральною частиною міста, не помітив жодної одиниці прибиральної техніки. Для комунальних служб міста це знов невидана новина? Вітаю дур... водіїв на літній резині, це ваш день».:)

Варта1

3 грудня, 14.20. «Траса Львів- Івано-Франківськ, дорога заблокована в сторону міста Рогатин»

Варта1

3 грудня, 14.30. «Обїзна Львова район малої Швейцарії стоїть»

Варта1

3 грудня, 15.20. «В.Великого біля Ашану. Шкоду знесло з дороги. Поліція є.
На дорозі суцільний лід, швидкість руху максимум 10-15 км/год. Утворився корок з МакДональдз до кільця Кульпарківської».

Джерело – Варта1

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ