Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівській митниці новий начальник

Новим начальником Львівської митниці ГУ ДФС у Львівській області від сьогодні став Віталій Черкунов. Цю інформацію Гал-інфо підтвердив голова Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Львівській області Віктор Горбач.

Досі посаду начальника Львівської митниці ДФС обіймав Левко Ігорович Прокіпчук.

Водночас у коментарі Гал-інфо Віктор Горбач зазначив, що Громадська рада скрупульозно розгляне трудову біографію Віталія Черкунова: "Також хочу побажати  Віталію Черкунову, щоб на новій посаді він строго дотримувався чинного законодавства".  

"Ще одне кулуарне і абсолютно непрозоре призначення. Ми обурені тим, як це зроблено. Можу вас запевнити, що громадські організації зберуться і обговорять, як відреагувати на цей рецидив", - заявив у розмові з Гал-інфо Олег Радик, координатор Економічного бойкотного руху.       

Також додамо, що у липні 2014 року Віталій Черкунов був виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці Міністерства доходів. Останнє місце його роботи - в.о. начальника Херсонської митниці.

Дотеперішнього начальника Львівської митниці Левка Прокіпчука, як повідомили на Львівській митниці, призначили в.о. начальника Івано-Франківської митниці.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ