Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівській митниці продовжили експеримент щодо додаткового робочого дня

4 листопада у Львівській митниці відбулась робоча зустріч її керівника Левка Прокіпчука з Головою Громадської ради при ГУ ДФС у Львівській області Віктором Горбачем. На ній обговорили питання щодо сприяння зовнішньоекономічній діяльності підприємств. Про це повідомили в ДФС у Львівській області.

Як зазначив Левко Прокіпчук відділ митного оформлення № 1, що розташований у Городку щосуботи працюватиме повний робочий день з 09.00 до 18.00. Такий порядок, як експеримент, був запроваджений з 1 жовтня цього року терміном на місяць. Результати засвідчили ефективність такої роботи, відтак керівництво митниці прийняло рішення продовжити цей експеримент.

Зокрема, за цей час у цьому підрозділі додатково оформлено 342 митні декларації, переміщено понад 5 тис. тонн товарів загальною вартістю 130 млн грн.

Важливо пам’ятати, що митне оформлення тут можуть здійснювати не тільки підприємства Львівщини, а й з інших регіонів України. Для цього не потрібно оформляти попередні заявки на цей день і сплачувати кошти за митне оформлення.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ