Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівській митниці спинили рекордну партію сигарет

Понад 2,6 тис. пачок сигарет без акцизних марок України громадянин України намагався провезти у подвійному даху автомобіля, повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Сьогодні, 5 вересня, близько 1 години громадянин України 1968 р.н., мешканець Луцька, прямував у приватну поїздку до Республіки Польщі через митний пост «Угринів» автомобілем «FIAT DUCATO» смугою руху «зелений коридор».

Під час візуального огляду транспортного засобу у працівників митниці виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, які переміщуються з приховуванням від митного контролю. Автомобіль було скеровано до боксу поглибленого огляду. Там з використанням технічних засобів митного контролю було виявлено сигарети з фільтром різних торгових марок. Прихований товар містився у створеній кустарним способом порожнині у вигляді додаткового даху поверх заводської конструкції автомобіля. Загалом виявлено 2 625 пачок сигарет.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Автомобіль «FIAT DUCATO» 1994 р.в. та сигарети вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ