Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівській митниці затримано авто, яке викрали на Донеччині

24 листопада під час під час несення служби співробітники у прикордонному селі Шегині Мостиського району Львівської області співробітники ДАІ затримали автомобіль «ГАЗ-2410» під керуванням 30-річного жителя міста Дрогобич. Про це повідомили у прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Під час перевірки було встановлено, що даний автомобіль перебуває у розшуку як викрадений на території Донецької області від 7 березня 1993 року. Водія та автомобіль було доставлено у Мостиський райвідділ міліції.

А ще, 24 листопада 2010 року, на Львівщині у ході оперативно-профілактичної операції «Автомобіль» проведеними оперативно-розшуковими заходами було викрито та затримано автокрадія.

Так, встановлено, що 23-річний житель смт Розділ Миколаївського району, приватний підприємець, 14 жовтня 2010 року приблизно біля кафе «Дім», що в смт Розділ на вул. Галицькій Миколаївського району вчинив незаконне заволодіння автомобіля марки «Іж-412», який належить 27-річному жителю села Березина Миколаївського району Львівської області.

Речові докази вилучено. Вищевказаного громадянина, який викрав автомобіль, затримано у порядку ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України.

Крім того, 24 листопада під час проведення операції «Автомобіль» співробітники ДАІ Львівської області у селі Шегині Мостиського району о 17.35 год. було зупинено автомобіль «ГАЗ-2410», яким керував 30-річний житель міста Дрогобич.

Під час звірки номерів агрегатів з базою даних ДАІ було встановлено, що автомобіль «ГАЗ-2410», вважається викраденим від 7 березня 1993 року. Водія та автомобіль було доставлено у чергову частину Мостиського райвідділу міліції. Ведеться слідство.

Загалом за 10 місяців 2010 року на Львівщині було викрадено 217 транспортних засобів, з них – 191 автомобіль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ