Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівському дріжджовому заводі провели екскурсію для дітей учасників АТО

На підприємстві «Компанія Ензим» провели екскурсію для 20-ти дітей військовослужбовців, які зараз перебувають на Донбасі. Захід відбувся в рамках проекту Львівської обласної ради «Мій тато захищає Україну!». Дітлахам показали весь процес виробництва дріжджів та хлібобулочних виробів. Про це повідомила прес-служба підприємства.
«Більшість батьків цих дітей зараз на сході України захищають нашу державу. Тут власне група дітей, батьки яких проходять службу у 80-ій окремій аеромобільній бригаді, у військовій службі правопорядку, а також в Академії сухопутних військ, – розповідає Ярослав Костяк, підполковник, заступник начальника 58-го будинку офіцерів.  – Щоб цим діткам було цікавіше та веселіше на осінніх канікулах, ми прийшли на екскурсію. Нас радо прийняли в «Компанії Ензим», розповіли та показали процес виробництва дріжджів, починаючи від маленької дріжджової клітини і закінчуючи пакуванням готової продукції».

За його словами, найбільший захват у дітей викликали пакувальні машини-роботи та вигляд дріжджів під мікроскопом.

«Ми намагаємося такими екскурсія, по-перше, сприяти дитячому розвитку, по-друге, урізноманітнювати їхнє дозвілля. На підприємстві їм показали технологію виробництва дріжджів, наш головний технолог розповів, що таке дріжджі, для чого їх використовують. Зробили для дітей також показові випічки в Інноваційному центрі хлібопечення «Хлібний дім». Дітки тут змогли все продегустувати. Опісля екскурсії вони отримали сувенірні подарунки, свіжовипечені булочки, їх, звісно ж, теж одразу посмакували», – каже Наталія Яцків, HR-менеджер «Компанії Ензим».

Нагадаємо, це не перша дитяча екскурсія на підприємстві. Влітку «Компанію Ензим» відвідало 19 учнів Центру інноваційної освіти «Про.Світ». Окрім дитячих, підприємство проводить екскурсії і для студентів, тобто для потенційних працівників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ