Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На «Львівтеплоенерго» виявили порушення тендерних процедур на 92 млн грн

Західний офіс Держаудитслужби виявив на ЛМКП «Львівтеплоенерго» порушення законодавства про публічні закупівлі на 92 млн грн. Про це повідомили у Західному офісі Держаудитслужби.

Західним офісом Держаудитслужби при проведенні аналізу інформації, розміщеної в електронній системі закупівель «ProZorro» встановлено, що Львівським міським комунальним підприємством «Львівтеплоенерго» проведено відкриті торги на закупівлю робіт з реконструкції системи теплозабезпечення групи будинків Шевченківського району м. Львова з впровадженням 84 індивідуальних теплових пунктів «ІТП» очікуваною вартістю предмета закупівлі – 91999530,0 гривень.

Відповідно до оприлюдненої інформації для участі у вищевказаній процедурі свої пропозиції подали шість учасників із ціновими пропозиціями від 82 999 000,0 до 91 678 188,00 гривень.

Пропозиції 4 учасників відхилено як такі, що не відповідали умовам тендерної документації чи через ненадання тендерного забезпечення.

Рішенням тендерного комітету від 27.11.2017 переможцем відкритих торгів визнано пропозицію GORDO MAESTRE ASOCIADOS, GESTIONES URBANISTICAS, TECNICAS Y ARQUITECTONICAS, S.L.P. (ціна пропозиції 91 516 000,00 грн).

Перевіривши пропозицію учасника-переможця, державні аудитори також виявили невідповідність умовам тендерної документації: відсутня електронна банківська гарантія, немає власного чи орендованого обладнання та необхідної матеріально-технічної бази. Отже, замовник зобов’язаний був відхилити таку тендерну пропозицію.

За наслідками проведеного аналізу, відповідно до законодавства Західний офіс Держаудитслужби надіслав Львівському міському комунальному підприємству «Львівтеплоенерго» рекомендації усунути виявлені порушення законодавства з питань публічних закупівель, а у випадку неможливості їх усунення – розірвати укладений договір про закупівлю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ