Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На місці майбутнього євростадіону у Львові розвантажують техніку – Ігор Семенов

У Львові ще не розпочато будівництво євростадіону, до цього моменту лише проводиться розвантаження техніки української компанії «Азовінтекс». Про це сьогодні, 24 листопада, у коментарі «Гал-info» повідомив директор львівської філії „Азовінтекс” Ігор Семенов.

Він зазначив, що до цього моменту проводиться розвантаження близько 60-ти одиниць техніки, які до Львова прибули ще 12 листопада.

Нагадаємо, 12 листопада до Львова прибуло близько шести десятків одиниць техніки, що належить ВАТ „Проектно-будівельне підприємство „Азовінтекс”. Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, управління капітального будівництва вже уклало угоду з компанією „Азовінтекс” на генпідряд, і місто вже отримало дозвіл на будівництво у Мінрегіонбуді та Мінекономіки. Проте голови фракцій ЛМР під час зустрічі зі співвласником „Азовінтекс” Олександром Тарутою наполягли на участі компанії в конкурсі з визначення генпідрядника.

Минулого тижня „Азовінтекс” погодилася взяти участь у конкурсі на визначення генпідрядника з будівництва євростадіону у Львові. Окрім „Азовінтексу” заявки на участь у конкурсі подали ще 5 фірм – 1 українська і 4 іноземні. Розкриття пропозицій мало відбутися в п’ятницю, 21 листопада, проте прокурор міста Андрій Палюх подав протест на ухвалу Львівської міської ради, якою було створено конкурсну комісію з визначення генпідрядника. Натомість депутати ЛМР розглядають можливість проведення позачергової сесії міськради, на якій буде розглянуто протест прокурора.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ