Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На міжнародному турнірі з жіночого гандболу Кубок Шльонська українська збірна посіла третє місце

Третє місце посіла українська збірна на міжнародному турнірі з жіночого гандболу Кубок Шльонська, який проходив у польському містечку Катовиці. Про це повідомляє прес-служба СК «Галичанка».

Як повідомляє прес-служба, нагороду як кращий голкіпер турніру отримала капітан «Галичанки» Вікторія Тимошенкова, також на польському майданчику виступило ще п’ять гравців львівського клубу, зокрема Регіна Шимкуте, Вікторія Борщенко, Наталія Туркало, Анжела Травян, Наталія Кузьміна.
Українська збірна провела на турнірі три матчі. Наші гандболістки в дебюті програли вісім м’ячів іспанкам – 17:25 (13:19). Найрезультативнішою серед українок, закинувши три голи, стала Наталія Ляпіна, яка захищає кольори запорізького «Мотора». Щодо представниць львівського клубу, то по два м’ячі на рахунку Травян і Туркало, один – в Шимкуте. Двома м’ячами наша команда поступилась в другому матчі господаркам турніру збірній Польщі – 21:23 (10:11). Найкращою в складі синьо-жовтих була досвідчена Олена Цигиця (6). Одного разу змусила здригнутись ворота суперниць Шимкуте. Були активно задіяні в грі Борщенко, Туркало, Кузьміна. В заключній зустрічі з італійками українські гандболістки здобули впевнену перемогу – 32:17 (13:7). Найбільше, а саме п’ять м’ячів записала на свій рахунок провідний гравець «Галичанки» Регіна Шимкуте. Чотири голи забила Травян, два – Кузьміна.
 «Ми грали не на результат. Нашим головним завдання було перевірити всіх сімнадцять гравців, яких ми викликали до збірної, і нам це вдалося. Львів’янки виправдали мої очікування. Гадаю, що всі вони отримали неоціненний досвід в матчах з такими збірними, як італійська, іспанська і польська, який потім стане їм у пригоді в чемпіонаті України», - сказав головний тренер української збірної Леонід Ратнер.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ