Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Одещині прикордонники затримували порушника з переслідуванням та стрільбою

На Одещині прикордонники затримували порушника з переслідуванням та стрільбою, - прес-служба ДПС України.

Учора ввечері прикордонний патруль відділу «Ткаченкове» Котовського загону виявив мікроавтобус «Фольксваген», який на великій швидкості рухався від державного кордону в напрямку смт. Красні Окни. З метою зупинки транспортного засобу нарядом було заблоковано частину проїжджої частини та застосовано засіб примусової зупинки «Кактус». Але порушник не виконав законні вимоги прикордонників про зупинку та продовжив рух, створюючи загрозу життю прикордонників. Нарядом було застосовано зброю по келесах автомобіля, проте й це не зупинило порушника. Прикордонники розпочали переслідування та затримали втікача.

Порушником виявився житель смт. Красні Окни,  який неодноразово затримувався прикордонниками за здійснення протиправних дій на кордоні. Наразі з’ясовуються усі деталі правопорушення та проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, що учора прикордонники цього ж загону відділу «Гулянка» затримали порушника, який втікав від прикордонників на автомобілі з пробитими колесами. Громадянина України правоохоронці зупинили, він намагався переправити 9 тисяч пачок сигарет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ