Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На одного працівника у пунктах прийому документів на субсидії припадає від 80 до 190 звернень

На одного працівника  у пунктах прийому документів на субсидії припадає на оплату житлово-комунальних послуг від 80 до 190 звернень. Про це сьогодні на прес-конференції сказала начальник управління праці та соціального захисту Наталія Федорович.
За її словами, великий термін призначення субсидії з дати надходження заяви, а це близько півроку, становить тому, що крім того, що на одну особу припадає велика кількість звернень, у пунктах прийому документів на субсидії немає комп’ютерної техніки, що своєю чергою не дає змоги швидко опрацювати необхідну інформація: про оплату за послуги, які надаються різними організаціями, перевірити правильність документів, які відображають доходи заявника, – така інформація знаходиться у податковій інспекції, та інше. «Якщо буде комп’ютеризовано пункти прийому, то пришвидшиться призначення субсидій», - сказала    Наталія Федорович.
Як вона зазначила, найбільшої перевірки потребує довідка про доходи, яку найбільше підробляють. «Громадянину невигідно приховувати доходи, оскільки якщо виявиться неправильність подання довідки, то йому не тільки припиняється нарахування субсидії, а й застосовують певні санкції з цього приводу», – сказала вона.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ