Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На одноразову адресну грошову допомогу в обласному бюджеті 2008 року передбачено 1 млн грн

Засідання Координаційної ради в рамках виконання обласної Програми заходів з покращення соціального захисту багатодітних сімей Львівської області на період до 2015 року відбулося6 листопада в приміщенні Львівської облдержадміністрації - повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.
Під час зустрічі заступник голови облдержадміністрації Володимир Крайовський наголосив на потребі повного виконання заходів, передбачених Програмою. Основний акцент Володимир Крайовський спрямував на терміновість виплати одноразової адресної грошової допомоги на 2008 рік багатодітним сім’ям, у яких виховується четверо і більше неповнолітніх дітей віком до 18 років (а також віком до 23 років, які навчаються у вищих навчальних закладах І-ІІ, ІІІ-ІV рівнів акредитації та професійно-технічних навчальних закладах з денною бюджетною формою навчання), адже для цього в обласному бюджеті 2008 року передбачено 1 млн. грн.
Участь у засіданні взяли також представники Спілки багатодітних сімей Львівщини «Щаслива родина», котрі запропонували вирішити питання безоплатного харчування в усіх школах області дітей із багатодітних сімей та позачергового влаштування дітей із багатодітних сімей в дошкільні заклади. Також представники спілки виявили бажання і надалі співпрацювати з управлінням у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації в напрямку оздоровлення дітей із багатодітних сімей на пільгових умовах.
Володимир Крайовський доручив Головному управлінню освіти та науки облдержадміністрації відпрацювати механізм скерування коштів для забезпечення навчально-методичною літературою дітей із багатодітних сімей до початку нового навчального року, а також зобов’язав управління культури та туризму облдержадміністрації передбачити у бюджеті 2009 року кошти для поїздок талановитих і обдарованих дітей із багатодітних сімей з метою участі у всеукраїнських, міжнародних фестивалях та конкурсах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ