Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На «окрузі смерті» про депутатство домовлятимуться Стецьків, Курпіль та Пинзеник

Наразі в окрузі №3 у Львові ( Франківський і Галицький райони) не має яскраво вираженого лідера, відповідно, маємо тісну групу претендентів. Якщо більшість з ймовірних кандидатів візьмуть участь у виборах, округ претендуватиме на назву своєрідної «групи смерті», яку часто використовують у спорті, зокрема у футболі, коли учасники вибіркової групи дуже сильні і майже рівні і неможливо наперед спрогнозувати результат. Про це сьогодні, 16 січня, під час прес-конференції повідомив керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

Серед цих претендентів, поруч із Степаном Кубівим (ФЗ) – 8,8%, Пилипом Пилипенком (ВО «Свобода») – 8,2% та Петром Писарчуком (ПР) – 6,5, можуть змагатися й нині чинні нардеп Степан Курпіль (7%), Тарас Стецьків (7%) , а також екс-мініст-фінансів Віктор Пинзеник (6%).

Також варто звернути увагу на те, що Т.Стецьківа, який на парламентських виборах 2002 році виграв у цьому окрузі з результатом 34%, наразі підтримують лише 7%, а С.Курпіль, який того ж таки 2002 року здобув 21%, наразі має ише 7%.

За  В.Пинзеника, який у вже далекому 1998 році вигравав округ з результатом 47%, наразі готові проголосувати 6%.

За словами соціолога, В.Пинзеник Т.Стецьків мають  в окрузі найвищий рівень позитивного ставлення, але більшість виборців прямо зазначили, що цього наразі замало аби голосувати за цих політиків.

Олексій Антипович вважає, що Купіль, Стецьків і Пинзеник будуть вести переговори цього округу.

Довідка.

Аудиторія дослідження: населення міста Львова та Пустомитівського районувіком від 18 років і старші. Вибіркова сукупність: 2400 респондентів. Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником (facetoface). Помилка репрезентативності: для округу на 600 респондентів – для значень близьких до 50% похибка становить не більше 4%, для значень близьких до 25% - не більше 3,5%, для значень близьких до 10% - не більше 2,4%; для перезваженого масиву по Львову на 2200 респондентів – для значень близьких до 50% похибка становить не більше 2,1%, для значень близьких до 25% - не більше 1,8 %, для значень близьких до 10% - не більше 1,3%;

Терміни проведення: 10-25 грудня 2011 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ