Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На озброєнні українських військ має бути найкращий вітчизняний танк, - Турчинов

На озброєнні українських військ має бути найкращий вітчизняний танк “Оплот”. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час візиту та ознайомлення з виробництвом бронетехніки на ДП “Завод ім. В.О. Малишева”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”.

“Сьогодні на заводі виробляється вся лінійка українських танків, зокрема, і найкращий вітчизняний танк “Оплот”, який через його велику вартість виробляється лише за експортними контрактами. Ці танки мають бути на озброєнні українських військ, щоб надійно захищати нашу країну”, – наголосив Олександр Турчинов.

Він додав, що в новому Державному оборонному замовленні на 2018 рік має бути обов’язково передбачена поставка танків «Оплот» до Збройних Сил України.

“Державний концерн “Укроборонпром” налагодив та відпрацював серійне виробництво танків “Оплот”. Цей продукт – результат національного виробництва України, понад 100 вітчизняних підприємств задіяні у виробництві цього танку. Таке замовлення забезпечить військо потужною бронетехнікою, а підприємства – роботою”, – зазначили в “Укроборонпромі”

Нагадаємо, що минулого тижня ДП “Завод 410 Цивільної авіації”, що входить до складу Держконцерну “Укроборонпром”, виконав капітальний ремонт військово-транспортного літака Ан-26 та передав Збройним Силам України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ