Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Пашинського напали на дорозі, він прострелив ногу нападнику

Депутат Верховної Ради Сергій Пашинський ("Народний фронт") потрапив у бійку напередодні Нового року, яка завершилася тим, що він прострелив ногу 38-річному чоловікові, який напав на нього . Про це він повідомив у своєму фейсбуці. Крім того, повідомлення про інцидент є на сайті поліції.

"В одному з сіл Васильківщини автівка нардепа звернула на неосвітлену частину дороги, посередині якої був залишений мікроавтобус без габаритних вогнів і водій ледве зміг уникнути зіткнення. Депутат вийшов з салону автомобіля, аби з'ясувати у чому справа. На зауваження та прохання переставити машину, один з двох невідомих чоловіків у стані алкогольного сп’яніння почав рухатися зі скляною пляшкою та погрозами вбивства. Нардеп з власної зброї зробив попереджувальний постріл у повітря, але це не зупинило хулігана - він пляшкою вдарив по голові і збив з ніг депутата. Вже лежачи на землі, депутат вистрілив у ногу своєму нападнику", - заявили в поліції.

Пашинський з дружиною перев'язали рану і викликали швидку допомогу та наряд поліції.

Поліція встановлює обставини інциденту.

Нагадаємо, Пашинському 50 років. Він є народним депутатом з 2006 року. Очолює комітет з питань національної безпеки і оборони Верховної Ради.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ