Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На перехресті вул. Івана Франка - Князя Романа аварія на водогоні

Сьогодні, 14 лютого, о 14:40 надійшла інформація від ЛКП «Львівелектротранс» про витік води між трамвайними коліями на перехресті вулиць Івана Франка - Князя Романа. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на диспетчерську службу ЛМКП «Львівводоканал».

Ремонтна бригада виїхала на місце для обстеження аварії, однак приступила до виконання ремонтних робіт о 17 год після отримання дозволу про призупинення руху транспорту та погодження зміни руху трамваїв.

У зв'язку з ліквідацією аварійної ситуації, з 17.00 год припинено подачу води в центральну частину міста, обмежену вулицями: пр. Свободи - пл. Міцкевича – вул. Театральна – вул. Галицька – вул. Валова – вул. Бр. Рогатинців – вул. Підвальна – вул. Руська - пл. Ринок – вул. Староєврейська – вул. Л. Українки – пл. Д. Галицького - пл. Торгова і прилеглі до них вулиці.

«На жаль, сьогодні мешканці центру потерпають без води, оскільки вдень ми ліквідовували аварію на вул. Галицькій і завершили роботи о 16 годині. Зараз для проведення ремонту на Івана Франка знову змушені зупинити водопостачання. Ми докладемо максимум зусиль, щоб усунути аварію якнайшвидше», - повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Як повідомила диспетчерська служба ЛКП «Львівелектротранс», у зв’язку з ремонтними роботами на водогоні на вул. І. Франка, з 15.50 год електротранспорт, який курсує по вул. І. Франка, їздить за зміненим маршрутом.

Трамвай №8 курсує з вул. Довженка до Академії мистецтв.

Трамвай №1 курсує з вокзалу на вул. Пасічну (по маршруту трамвая №2).

Трамвай №9 курсує з вокзалу на вул. Пасічну.

Трамвай №5 курсує з вул. Торф’яної до церкви св. Анни (вул. Городоцька).

Трамваї №3, 4, 11 не курсують.

Рух трамваїв за звичним маршрутом буде відновлено після завершення ремонтних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ