Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На пл. Ринок стартувала «Ніч у Львові» - орган прозвучав просто неба

«На «Ніч у Львові» працюватимуть храми міста, ресторани різні заклади, вулиці міста також будуть наповнені вуличними екскурсіями. Торік влітку «Ніч у Львові» відвідало в межах 20 тис. осіб протягом 3 ночей. Цього року ми сподіваємося, що фестиваль відвідає близько 30 тис. осіб», - зазначила Марта Іванишин, керівник відділу промоції міста. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Завершилося відкриття «Ночі у Львові». Було близько 1 тис. людей. І зараз будуть продовжуватися події. О 20:00 год. буде театр у Італійському дворику. Крім того, о 21:00 год. у музеї зброї «Арсенал» буде виконання бандуристок.

Ознайомитися з програмою можна на сайті Lviv.travel, на мобільному додатку «Ніч у Львові», а також у нас працюють волонтери, у яких ви зможете взяти поліграфію», - зазначила Христина Мартиняк, координатор проекту «Ніч у Львові».

«Цьогорічна «Ніч у Львові» особлива, зокрема, відеомапінгом, який буде відбуватися завтра, о 00:00 год. на пл. Ринок, 45, на фасаді ресторану «Атлас». Окрім цього, у Палаці мистецтв триває виставка «Тіні забутих предків» від Павла Гудімова, і саме там буде закриття «Ночі у Львові». І також вперше цього року долучається Музей етнографії та побуту, де будуть екскурсії в неділю з 20.00 до 02.00 год ночі. Будуть відбуватися квести, дуже багато майстер-класів у торгових центрах. Зокрема, у торговому центрі «Роксолана» буде малювання у темряві фарбами, які світяться, історії моди презентуватимуть в Опері Пасаж, а в торговому центрі «Магнус» робитимуть хімічні досліди, фокуси для дітей та дорослих. Усі музеї Львова також долучаються до кожної Ночі у Львові», - додала Христина Мартиняк.

Закриється 11 «Ніч у Львові» проектом «Тіні забутих предків. Виставка», в рамках якого відбудеться кураторська екскурсія Павла Гудімова у Львівському палаці мистецтв 17 липня о 22:30 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ