Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові два авто зіткнулись біля управління Нацполіції. Доповнено

1/2
На площі Григоренка у Львові, поблизу обласного управління Нацполіції, сьогодні, 2 лютого, близько четвертої години дня сталось ДТП. На місце події викликали швидку, повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

У Партрульній поліції пояснили, автомобіль Honda рухався по головній дорозі. В нього врізався автомобіль Volkswagen Passat, котрий не надав першому переваги в русі.

На місце ДТП прибула патрульна поліція. Обидва водії звернулись по допомогу до медиків.

Згодом Андрій Лисак на ФБ написав: "Добрий вечір! Сьогодні потрапив в неприємну ситуацію, тому через 6 годин оформлення і освідчень на алкоголь (тверезий, про що є довідка огляду лікаря з Топольної) зібрався написати про ДТП, яке відбулось на перехресті вулиць Григоренка та Костюшка. Рух мого автомобіля Honda civic відбувався по головній дорозі - вул. Гнатюка зі швидкістю 20 км/год в напрямку вул. Листопадового Чину, і на перехресті з вул. Костюшка, ігнорувавши знак "СТОП" і пішохідний перехід, не гальмуючи, в моє авто в'їхав VW Passat чорного кольору з синіми номерними знаками. За кермом Пасата був водій ректора (за попередньою інформацією, 22 роки, працює там водієм недавно). Через дві години, на інформаційному порталі "galinfo" був опублікований кардинально інший опис ДТП...

Зважаючи на те чий це автомобіль (ректора інституту МВС) і як описують події в ЗМІ, не здивуюсь що захочуть написати : "автомобіль Хонда рухався заднім ходом і не пропустив авто з синіми блєхами"
P.s моє авто на укр.реєстрації...".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ