Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На початку 2007 року у Миколаєві відкриють новий будинку правосуддя

На початку 2007 року відбудеться урочисте відкриття нового Миколаївського будинку правосуддя – про це «Гал-іnfo» повідомив заступник начальника судової адміністрації у Львівській області Станіслав Вербицький.

За його словами, причиною будівництва стало те, що старе приміщення суду у Миколаєві було розміщене на першому поверсі сімейного гуртожитку ТзОВ «Миколаїврембуд», і через брак площі неможливо було там створити належні умови для здійснення судочинства.
Як зазначив Станіслав Вербицький, нове приміщення суду забезпечить нормальні умови перебування в суді громадян, які звертаються за захистом своїх прав. У суді обладнано три зали судових засідань, окрім того, в будівлі суду облаштовано кімнати для охорони, підсудних, конвою та учасників процесу. 
На будівництво будинку правосуддя з державного бюджету використали 1 627 тис. грн, та для належного облаштування території необхідно ще 72 тис. грн. 
Протягом першого півріччя 2006 року у Миколаєві розглянуто 2686 справ, з них 94 кримінальних, 642 цивільних, 1573 про адміністративне правопорушення та ін.
 Будівництво приміщень для судів в області не ведеться. Органами місцевої влади були надані приміщення для Дрогобицького та Самбірського міськрайонних судів та розпорядженням Кабінетом Міністрів України – для Стрийського та Золочівського місцевих судів області. Зараз там проводять реконструкцію.
 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ