Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На посаду глави Нацполіції претендують 64 людини

На конкурс на посаду глави Нацполіції подано 64 заявки. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.

"Завершився прийом заявок на консультативний конкурс на главу Нацполіціі України. Подано 64 заявки, з якими починає роботу конкурсна комісія", - написав міністр.

За його словами, після обробки документів, протягом трьох днів, повний список допущенних до конкурсу кандидатів, що відповідають згідно Закону кваліфікаційним вимогам - буде доступний на сайті МВС.

Як відомо, 14 листопада 2016 року Хатія Деканоідзе подала у відставку з посади керівника Національної поліції, Кабмін задовольнив її прохання. Її обов'язки поки виконує перший заступник голови Нацполіції Вадим Троян. 

15 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оголосив консультативний конкурс на посаду керівника Національної поліції.

Депутат від БПП Мустафа Найєм закликав усіх претендентів на посаду голови поліції оприлюднити свій план дій на цій посаді – і оприлюднив свій, хоча визнав, що вимогам закону як претендент не відповідає.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ