Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На ПП «Краковець» черга на в’їзд в Україну

У період зимових свят на кордоні України фіксується суттєве збільшення пасажиро-транспортного потоку в пунктах пропуску, особливо на українсько-польській ділянці. Саме тому, для створення комфортних умов подорожуючим та мінімізації можливих незручностей під час перетину кордону напередодні та в період Новорічних і Різдвяних свят співробітники Держприкордонслужби завчасно вжили необхідних заходів. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Зокрема, посилено склади змін прикордонних нарядів, передбачені додаткові робочі місця та смуги руху для автомобілів подорожуючих, використовується завчасне інформування про організовані туристичні групи тощо.

Протягом минулої доби пасажиро-транспортний потік залишався досить динамічним. Загалом на державному кордоні прикордонники оформили 265 тисяч осіб та 56 тисяч транспортних засобів і цей показник збільшився у порівнянні з попереднім днем.

При цьому вчора ввечері фіксувалося накопичення транспортних засобів на виїзд з України перед пунктами пропуску «Краковець» (близько 200 автіок), «Рава-Руська» (100 автівок) та «Устилуг» (70 автівок).  

На даний час усі пункти пропуску працюють в штатному режимі, накопичення транспортних засобів не спостерігається. Виняток становить пункт пропуску «Краковець», де накопичилось на в’їзд в Україну приблизно 100 легкових транспортних засобів

З метою ефективного планування своїх поїздок через кордон, прикордонне відомство радить громадянам врахувати інформацію про накопичення автомобілів, а для обрання оптимального маршруту руху користуватися онлайн-сервісом на офіційному сайті Держприкордонслужби України для перегляду ситуації на основних пунктах пропуску.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ