Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Привокзальному ринку відкриють 2 поверх для селян

З понеділка у Привокзальному ринку планують відкрити додаткові облаштовані місця для селян-торговців. Місце, призначене для цього на другому поверсі, передбачає наявну електроенергію, водопостачання та засклені вікна. Про це повідомили у Франківській районній адміністрації.

За словами посадовців адміністрації, разом із другим поверхом ринок налічує понад 100 місць продажу для селян-торговців. Це, зокрема, овочева частина, внутрішній дворик та другий поверх, над котрим ще проводяться ремонтні роботи. Проте, як повідомляють в адміністрації, місць на всіх охочих все одно не вистачає. Найчастіше на ринку продають товари мешканці Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської та Закарпатської областей.

«На ринку дуже висока конкуренція. Селяни раніше не завжди хотіли продавати на другому поверсі, адже більша ймовірність, що товар придбають на вулиці. Також скаржилися на погане освітлення і протяг. На вулиці з товаром просто так стояти не можна, тому зараз працюємо над вдосконаленням другого поверху – провели водопостачання, електроенергію та встановлюємо вікна. Плануємо відкрити другий поверх для селян-торговців з понеділка», - повідомила начальник відділу соціально-економічного розвитку Франківської районної адміністрації Надія Петрівська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ