Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На реконструкцію басейну «Динамо» потрібно 49 млн грн

На реконструкцію басейну «Динамо», що у Львові на вулиці Стуса, 4, потрібно 49 мільйонів гривень. Про це кореспонденту Гал-інфо розповів заступник голови Львівської організації «Динамо» Володимир Будулич.

У четвер, 27 жовтня, ми отримали орієнтовний кошторис на реконструкцію басейну та ванн на вулиці Стуса, 4, - повідомив Володимир Будулич. – Орієнтовна вартість реконструкції – 49 мільйонів гривень. В цей кошторис входить реконструкція трибун, плавальних ванн, басейну, котельні та багато чого іншого. Сьогодні спорткомплекс «Динамо», незважаючи на закриття басейнів, повноцінно функціонує. У нас тренуються боксери, борці, є тренажерний зал та реабілітаційний центр, майданчик для міні-футболу. Наш комплекс приносить користь спортивному товариству області. Найважливіше питання – це реконструкція басейну.  Це дуже важливе питання для територіальної громади Львова.

З якого року басейн не функціонує?

З 2007 року. Було багато проблем, утримувати басейн було дуже дорого, адже чимало необхідних для цього систем були збудовані ще за радянських часів. Зважаючи на це, басейн працював влітку. Басейн був сезонним.

Де керівництво «Динамо» планує знайти 49 мільйонів?

«Динамо» сьогодні не в змозі почати реконструкцію власними силами. Ми збираємося звернутися у профільне міністерство у Києві. Уже готується відповідний лист за підписом голови товариства «Динамо» Арсена Авакова. Окрім  того, є місто та область. Сьогодні ще не бачив у Львові спортивної споруди, яка б була відбудована за кошти міста. Незважаючи на це, ми зацікавлені йти на компроміс та діалог.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ