Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На реконструкцію колектора на вул. Купчинського виділять 415 тис. грн

Зараз на завершальному етапі знаходиться реконструкція аварійних каналізаційних мереж на частині вул. Р. Купчинського. В бюджеті розвитку цього року на роботи виділили 415 тис. грн, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Більше 5% міста не каналізовано. Цю проблему треба поступово вирішувати. Сьогодні ми дивимося на роботи, які завершуються. Це прокладання колектора, довжина якого – 145 метрів. Ми на це виділяємо з міського бюджету 415 тис грн. Це є перший етап. В наступному році планується другий етап – це ще 150 метрів. Це приведе до того, що мешканці цих вулиць зможуть користуватись цим колектором. Звичайно, комфорт проживання збільшиться на порядок.

Мені приємно, що тут злагоджено відбуваються роботи. І що найголовніше, є тісна співпраця з мешканцями. Є домовленість: місто прокладає колектор, а мешканці вже доєднання роблять самостійно. Звичайно, що вони би такої суми не потягнули, тому ми в бюджеті цю суму передбачали і наступного року на других 150 метрів також будемо кошти передбачати», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Роботи виконує ТзОВ «БК «Інстал Плюс». Проектом передбачено прокладання каналізаційного колектора діаметром 400 мм довжиною 145 метрів від початку вул. Купчинського до будинку №15 з підключенням до існуючого каналізаційного колектора.

«Робота тривала близько трьох тижнів. Глибини в середньому від 1,5 до 3 метрів. Ми поставили 6 колодців, 2 з них – перепадних. Ми проклали колектор, довжиною 145 метрів. Чекаємо, поки люди будуть виготовляли проекти та технічні умови, відповідно до яких будуть виконуватись підключення будинків», - розповів головний інженер ТзОВ «БК «Інстал Плюс» Ростислав Скоропад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ