Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство  |  Здоров'я

На реконструкцію перинатального центру у Львові виділили 45 млн грн

На реконструкцію Львівського обласного перинатального центру виділили 45 млн грн. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила народний депутат Оксана Юринець.

Львівський перинатальний центр є одним з пунктів розпорядження Кабміну про розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2017 році.

Нагадаємо, що Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман оглянув стан реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру у межах поїздки до Львівської області 27 січня цього року.
Сьогодні для завершення будівництва центру у Львові потрібно 111,4 млн грн. Заплановане завершення реконструкції – грудень 2017 року.

"Потрібно кошти від квітня до кінця року, близько 10 млн на місяць? Я це забезпечу. Ми закінчимо будівництво. У Львові постане гарний, сучасний перинатальний центр", - підкреслив Володимир Гройсман.

Додамо, що реконструкція стартувала ще у 2013 році, відтоді центр закритий для пацієнтів Планувалася, що у 2014 реконструкція звершиться і центр відновить роботу, однак, через брак коштів втілити заплановане не вдалося.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ