Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На розробку правил забудови Львова зголосилися дві фірми

На закупівлю за державні кошти робіт з розробки місцевих правил забудови Львова до міського управління архітектури було подані дві пропозиції – від ДП «Львівський промбудпроект» та ДІ «Містопрект». Сьогодні в управлінні відбулося розкриття цих тендерних пропозицій. Подані документи двох фірм – у нормі.
«Містопроект» подав пропозицію вартістю 389 тис. 126 грн 40 коп., «Львівський промбудпроект» - 401 тис. 611 грн 20 коп. Умови розрахунку – 30 днів у двох фірмах. Від сьогодні протягом 30 робочих днів тендерний комітет вивчатиме пропозиції та оцінюватиме їх. Після цього буде обрано переможця. Пропозиція-переможець також повинна пройти експертизу у Мінрегіонбуді та громадські слухання.

Зазначимо, що правила забудови – це різновид містобудівної документації, який після затвердження перетворюється в нормативно-правовий документ міської ради. Затверджені правила забудови дають змогу спростити дозвільну процедуру надання висновків, погоджень стосовно будівництва у Львові, проведення благоустрою, розміщення реклами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ