Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На румунському кордоні затримали сигарети та двох «водолазів»

На Буковині та Закарпатті співробітники Держприкордонслужи України та правоохоронці Румунії продовжують спільно запобігати переміщенню контрабандних товарів. Так, учора, під час патрулювання прикордонники відділу «Селятин» Чернівецького загону у взаємодії з румунськими колегами виявили по обидва боки кордону 7 ящиків сигарет, потьвідормил в Державній прикордонній службі.

В результаті, контрабандний товар, який правопорушники приховали для подальшого переміщення, перемістити їм не вдалося.

А в ході реалізації інформації оперативних підрозділів прикордонники відділу  «Красноїльськ»  цього ж загону , за 1,5 км від лінії кордону, знайшли тайник.  В ньому було 14 ящиків із 7 200 пачок тютюнових виробів. Тривають заходи по встановленню причетних осіб. Сигарети будуть передані до підрозділу ДФС.

А на Закарпатті прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону за 150 м від лінії кордону виявили рух 2-х осіб, які з пакунками прямували в бік кордону. Помітивши прикордонників, правопорушники покинули 4 пакунки з 1 880 пачками сигарет та вдалися до втечі.

Крім того, в ході обміну інформацією з румунськими колегами прикордонники відділу «Тячів» Мукачівського загону за кілька десятків метрів від держрубежу, затримали двох осіб у гідрокостюмах на березі річки Тиса. На затриманих складено протоколи за ст.204-1 КУпАП, справи скеровано до суду. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ