Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На сайті МОН оновлено перелік освітніх центрів «Крим-Україна» та «Донбас-Україна»

На вебсторінці Міністерства освіти і науки України розміщено оновлений перелік освітніх центрів «Крим-Україна» та «Донбас-Україна», повідомляє прес-служба МОН.

Переглянути їх можна у розділі «Для жителів Донбасу і Криму» (за посиланням розміщено перелік та адреси центрів, контактну інформацію, назви загальноосвітніх навчальних закладів, закріплених за ними).

Освітні центри працюватимуть з 19 червня до 30 вересня для вступників з тимчасово окупованої території АР Крим та м. Севастополь і території проведення АТО.

Вступати через освітні центри можуть як особи, що мають український документ про освіту та сертифікати ЗНО 2016 або 2017 року, так і ті, хто не має українського документу про освіту і не проходив ЗНО.

Вступники з Криму та території проведення АТО, які мають український атестат та позитивні результати ЗНО, можуть вступати до будь-якого вишу України, зокрема, на місця державного замовлення.

Вступникам без українського атестату та сертифікатів ЗНО необхідно:

• скласти 2 іспити державної підсумкової атестації (українська мова та історія України) та 1 вступний іспит (визначає ВНЗ);
• отримати в загальноосвітньому навчальному закладі (закріпленому за освітнім центром) тимчасову довідку, яку протягом 3 місяців потрібно замінити на документ про освіту державного зразка.

Нагадуємо, що торік протягом вступної кампанії до освітніх центрів «Донбас-Україна» та «Крим-Україна» звернулося понад 3300 осіб

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ