Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська облрада вимагатиме візовий режим з Росією

У вівторок, 30 травня, Львівська обласна рада збереться на сесію. У порядку денному близько 30 питань. Про це оголосили сьогодні, 23 травня, під час засідання президії Львівської облради, передає кореспондент Гал-інфо.

З минулого сесійного засідання залишилися нерозглянутими 7 питань порядку денного. Однак, на президії вилучили чотири питання, які стосувалися призначення директорів комунальних закладів ЛОР. Зокрема йдеться про «Адміністрацію історико-культурного заповідника Стільське городище» та «Історико-етнографічного музею «Бойківщина».

Як пояснив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, до 30 травня не встигнуть провести конкурси на ці посади.

Натомість до порядку денного додали 27 питань. Зокрема, слухатимуть програму соціально-економічного розвитку Львівщини, а також питання надрокористування.

Як повідомив під час брифінгу Олександщр Ганущин, також є ініціатива депутатів, оскільки 30 травня роковини трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі, виділити близько 20 тис. грн. кожній дитині загиблих рятувальників на оздоровлення.

Окрім того, голова фракції БПП Катерина Кеньо внесла до порядку денного звернення до влади з вимогою ввести візовий режим із Росією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ