Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На шкірно-венерологічну службу Львівської області чекає реорганізація

На черговому пленарному засіданні сесії Львівської обласної ради буде внесено пропозицію про прийняття у спільну власність територіальних громад області будівель та майна наркологічного та психіатричного відділень КЗ Самбірська центральна районна лікарня". Повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Про це йшлося під час засідання   постійної комісії  з питань охорони здоров’я, материнства, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради у середу, 18 травня.

Також на розгляд депутатського корпусу члени комісії вирішили винести питання, які стосуються реорганізації екстреної медичної допомоги та шкірно-венерологічної служби Львівської області.

«Моя позиція незмінна, - підкреслив голова постійної комісії Михайло Гичка. - Керівники повинні бути обрані лише на конкурсній основі, а жоден працівник не повинен втратити роботи».

Окрім того, на прохання Західноукраїнського об`єднання батьків "Крок вперед" звернулись з листом до Львівської митниці з проханням посприяти у безперешкодному перевезенні через кордон спеціалізованого харчування для дітей хворих на фенілкетонурію, оскільки таких продуктів в Україні не виробляють.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ