Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На сімдесятирічну бабусю напали посеред вулиці

Слідчий Жовківського відділення поліції, повертаючись з роботи додому, почув крики про допомогу та затримав раніше судимого зловмисника, котрий напав на пенсіонерку і намагався заволодіти її сумкою, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Подія сталась 23 грудня близько 20.30 по вулиці Львівсікій у Жовкві. Слідчий слідчого відділення Жовківського відділення поліції, повертаючись додому з роботи почув крики на допомогу.

Як з’ясувалось згодом, на сімдесятирічну пенсіонерку, місцеву мешканку, на вулиці напав зловмисник. Вин вдарив жертву по голові металевим ломиком та намагався відібрати у неї сумку. Бабуся, незважаючи на отриману травму, чинила опір та кликала на допомогу.

Цей крик і почув правоохоронець – він затримав зловмисника та викликав на місце події поліцейських групи реагування, котрі доставили його у відділення поліції. Пенсіонерці надали медичну допомогу у місцевій лікарні.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 58-річний раніше судимий місцевий мешканець. З собою він мав ніж, який правоохоронці вилучили та скерували на експертизу. Поліцейські затримали нападника в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ