Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На сьогодні абсолютно незрозумілою є ситуація з будівництвом стадіону до Євро-2012 та конкурсом з визначення інвестора – Володимир Гірняк

На сьогодні абсолютно незрозумілою є ситуація з будівництвом стадіону до Євро-2012 та конкурсом з визначення інвестора – про це, оголошуючи депутатський запит, заявив депута ЛМР від фракції УНП Володимир Гірняк.
 „На сьогодні є незрозумілою ситуація із визначенням інвестора та укладенням інвестиційної угоди на спорудження спортивних споруд і об’єктів інфраструктури на ділянці Стрийська-Кільцева до Євро-2012. Представники виконавчих органів відмовляються надавати депутатам інформацію про виконання відповідних ухвал або їх інформація є упередженою. У ЗМІ директор департаменту Євро-2012 Олег Засадний заявив, що буде проведено конкурс, результати якого будуть передані депутатським комісіям і до кінця року буде визначено інвестора. Однак ці умови досі не передані і невідомі, чи вони взагалі розроблені. Невідома дата оголошення конкурсу. Виникають сумніви, що до визначення інвестора відповідно до процедур, визначених чинним законодавством. Також невідомою є ситуація з вирішенням проблем із ВАТ „Зеленбуд”, - йдеться у зверненні.
Відтак депутат вимагає надати звіт директора департаменту щодо будівництва стадіону та визначити інвестора у найбільш стислі терміни.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ