Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"На сьогодні майбутня коаліція вже налічує 226-228 голосів", - Ірина Луценко

Наступного тижня процес переформатування коаліції у Верховній Раді завершиться. Як передає Цензор.НЕТ, про це народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Ірина Луценко заявила в ефірі "5 каналу" в програмі "Підсумки дня".

"На сьогодні, наскільки я вже розумію за останньою інформацією, майбутня коаліція (з двох учасників. - ред.) вже налічує 226-228 голосів. Я сподіваюся, що на наступному тижні цей процес буде завершено. З позафракційних депутатів, які вийшли або були виключені з інших фракцій, або які не входили до жодної фракції, були мажоритарниками, і які, до речі, голосували зі старою коаліцією, будуть сформовані, буде збільшено кількість депутатів, які входитимуть або в БПП, або в "Народний фронт", - сказала вона.

За словами Луценко, в БПП сподіваються, що депутати з інших політичних сил "проявлять свою державницьку позицію", і в складі коаліції буде більше фракцій.

"Це не означає, що двері закриваються. Ми пропонуємо і "Батьківщину", насамперед, і "Самопоміч", постійно зустрічалися з ними, і з "радикалами" ми говоримо про те, що той, хто взяти на себе відповідальність за країну, хто не хоче її розбалансувати, хто не хоче відкинути її на наступні позачергові вибори, прошу дуже, робота є, план дій є... Ми сподіваємося, що все-таки депутати проявлять свою державницьку позицію, і коаліція складатиметься з більш ніж двох фракцій. Але, звичайно, якщо цього не станеться, якщо будуть подальші розмови про перевибори, то буде сформовано нову коаліцію з двох фракцій", - зазначила нардеп.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ