Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Старий Новий рік у Львові відбудеться благодійний вечір «В гостях у Василя та Маланки»

13 січня львів’ян та гостей міста запрошують відвідати 9-тий благодійний родинний вечір «В гостях у Василя та Маланки». Захід, який щороку організовує БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ, традиційно проходитиме у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка, 35).
Фото: Гал-інфо

Про це сьогодні, 14 грудня, під час прес-конференції розповів директор Фундації о. Тарас Милян, передає кореспондентка Гал-інфо.

За його словами, благодійний вечір «В гостях у Василя та Маланки» є родинним заходом, а тому організатори запрошують до себе цілі сім’ї, тобто батьків із дітками, бабусями та дідусями, хресними і всіма охочими.  

«Коли в українських сім’ях панує добра атмосфера, тоді і за майбутнє нашої держави не варто переживати. Тому ми хочемо провести цей теплий вечір у родинному колі», - наголосив о. Тарас Милян.

У програмі благодійного вечора – спільна коляда зі співачкою Софією Фединою, виступ етно-гурту «ЯгОди», особлива коляда у виконанні дітей із вадами слуху, різдвяна постановка від акторів театру «На світанку», благодійна лотерея, конкурси, частування тощо. Діткам організатори обіцяють окрему розважальну програму із аніматорами.

Для учасників вечора діятиме благодійний внесок – 400 гривень з дорослої особи. Виручені під час заходу кошту будуть скеровані на розвиток соціального служіння Церкви, зокрема на формування для дітей якісної освіти, що базується на християнських цінностях, працю з особами з вадами слуху, розвиток та навчання молоді.

За словами організаторів, кількість місць обмежена – зал вміщає всього до 250 дорослих осіб. Реєстрацію проводять за номером телефону +38 (098) 77 66 722 (Тетяна Нестерук). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ