Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Стрийщині мешканці знову вийшли на протест проти жахливих доріг

Сьогодні зранку, 8 листопада, кілька десятків мешканців Стрийського району вийшли на чергову акцію протесту проти поганих доріг. Вже втретє ініціативу небайдужих мешканців Стрийщини підтримали активісти УДАРу. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Пікетувальники на дві з половиною години перекрили трасу державного значення Стрий-Калуш (через Журавно) неподалік хлібного заводу у селі Слобідка,вимагаючи ремонту дороги. Люди, тримали у руках плакати: «Такою дорогою у Євросоюз?», «Народ – це сила!», «Дорога – це наше життя!», «Дорога – це наша безпека!» і ходили по пішохідному переходу, змінюючи один одного.

«Ми згуртувалися, щоб відстояти своє право на пересування по дорозі, а не тому, що від неї залишилося. Усе пройшло спокійно. Правоохоронні органи спілкувалися з водіями транспортних засобів, які чекали на закінчення акції. На жаль, вони не звертали увагу на водіїв, які, об’їжджаючи дорогу, пересувалися полями людей. Представники районної держадміністрації не розповіли нам про свої подальші дії, оскільки їх не було», – розповідають учасники акції.

За словами мешканця Дашави, прихильникапартії «УДАР» Юрія Дементьєва, люди очікують ямкового ремонту, а не чергового засипання ям щебенем, який тільки завдає шкоди. Такими акціями михочемо ще раз достукатисядо нашоївлади. Тепер будемо очікувати на результат. Не хотілося би знову влаштовувати протести, завдаючи людям певні незручності», – каже пан Юрій.

Представники районного УДАРу підтримують небайдужу громаду Стрийщини.

«Акції протесту мирні.У такий спосіб людиборються з бездоріжжям, адже йдеться про їхню безпеку. Своїми діями вони привертають увагу до жахливого стану доріг», – наголошують ударівці.

Попередніакції протесту відбулися 4 і 18 жовтня. Їх причиною став жахливийстан автодорогидержавного значення «Стрий-Калуш».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ