Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На сцені Львівської обласної філармонії диригуватиме зірковий Гудні Емільссон

На сцені Львівської обласної філармонії диригуватиме зірковий гість – Гудні Емільссон. Під батутою ісландського диригента виступить скрипаль Марко Комонько у супроводі Академічного симфонічного оркестру Львівської філармонії. Про це повідомила прес-служба філармонії.

Вишукана класична програма вечора охоплює творчість Вольфганга Амадея Моцарта, Антоніна Дворжака та Сергія Прокоф’єва.

Це буде вечір, коли на одній сцені зустрінуться дві зірки – талановитий виконавець та диригент, який підкорив концертні зали на всіх континентах. Гудні Емільссон – володар численних нагород, серед яких Приз Ріхарда Вагнера та LINDT Artist Award.

У творчій кар’єрі ісландського диригента – співпраця з понад 20 оркестрами у Європі (Ісландія, Німеччина, Чехія, Болгарія), всесвітні тури в понад 40 країн, робота головним диригентом в оркестрі Тайландської філармонії та Camerata Bohemica (Чехія). Львівський скрипаль Марко Комонько – випускник Лондонського Королівського музичного коледжу, за плечима якого – гучні перемоги, європейські гастролі, робота концертмейстером Сеульського симфонічного оркестру, а з 2014 – посада соліста філармонії.

Отже, 8 вересня, 19.00, Львів, концертний зал ім. С. Людкевича. 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ