Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На Сумщині зловмисники викрали велику суму грошей, золоті прикраси та автомобіль «КІA SPORTAGE»

Сьогодні, 30 грудня, вночі четверо нападників у масках вдерлися в будинок 48-річної жительки одного з сіл Роменського району та погрожуючи їй та її родині предметом, схожим на вогнепальну зброю, відібрали велику суму грошей, золоті прикраси та автомобіль «КІA SPORTAGE». Про це інформує Сектор комунікації ГУНП України в Сумській області.

Під час перевірки поліцейські встановили, що на момент події заявниця перебувала в будинку разом з донькою та онуком. Невідомі, розбивши віконне скло, вдерлися в будинок, коли всі відпочивали.

Під загрозою розправи та побоюючись за життя та здоров‘я своїх рідних, господиня вказала місце схованки своїх заощаджень та зняла із себе золоті сережки й браслет. Після цього нападники, прихопивши ключі від автомобіля потерпілої, зникли на ньому у невідомому напрямку.

В подальшому під час перевірки викрадений легковик у непошкодженому стані правоохоронці знайшли покинутим на узбіччі дороги поблизу одного з сіл Роменського району на межі з Чернігівською областю.

По факту розбійного нападу розпочато одразу два кримінальні провадження за ч.4 ст.187 (розбій) та ч.3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Весь особовий склад поліції Сумщини орієнтований на встановлення осіб нападників, їх розшук та затримання. Поліцейські звертаються до громадян, яким відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку та затриманні злочинців, повідомити про це до найближчого відділку поліції або за телефоном «102».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ