Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Сумщині з’ясовують обставини вибуху в дев’ятиповерховому будинку

У понеділок, 9 січня 2017 року, близько 8.40 год. на першому поверсі дев’ятиповерхового будинку по вул. Лушпи у м. Суми стався вибух, внаслідок якого 26-річний господар квартири отримав близько 30 відсотків опіків тіла, подружжя із сусідньої квартири зазнали легких тілесних ушкоджень. Вибуховою хвилею вибиті шибки у вікнах першого під’їзду з першого по четвертий поверхи. Загалом дві квартири непридатні для життя. Про це повідомили в ГПУ.

Вказані відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що спричинило тяжкі наслідки) КК України. Розпочато досудове розслідування, яке доручено Сумському відділу поліції, процесуальне керівництво здійснюється Сумською місцевою прокуратурою.

Під час обстеження місця події виявлено, що шланг газопостачання був від'єднаний від газової плити, при цьому кран подачі газу в квартиру не перекритий. Попередня причина – вибух газоповітряної суміші.

Наразі чоловік, у квартирі якого стався вибух, перебуває в реанімаційному відділенні обласної лікарні. Досудове розслідування триває, вживаються невідкладні заходи, спрямовані на повне, всебічне та об’єктивне з’ясування всіх обставин кримінального правопорушення. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ